Waarom we je er graag bij hebben
1. Volg ons!
Door ons te volgen op Linkedin zul je op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen, nieuwe mogelijkheden en gratis lessen. Het is ontzettend leuk om nieuwsgierige mensen in onze kring te hebben die graag op de hoogte worden gehouden. Maar er is meer…
2. Word lid van de Community!
Je kunt je via dit eenvoudige formulier opgeven voor de community. We nemen contact met je op en voegen je dan toe aan de community.
Wat we daarvan verwachten? Lees verder:
We willen graag een plek waar docenten elkaar vinden om van gedachten te wisselen over digitale kaarten in de klas, GIS en ruimtelijke vaardigheden met Geo-ICT. We zijn actief op meerdere vlakken: PO, VO, MBO iedereen is welkom!
Stel je wilt starten met GIS in de klas maar je weet niet wat of hoe? Vraag het de community. Of heb je een specifieke vraag over een lastige GIS-analyse? Er is vast iemand die jou kan helpen.
Een ander voordeel van deze community is dat we naar je luisteren. En jij, de gebruiker, hebt op jouw beurt invloed op het aanbod van kaarten, atlassen, lessen en functies.
Ben je al bekend met EduGIS? Wat mis je? Wat gaan wij uitbreiden? Waar kunnen we mee stoppen? Zeer waardevolle input waardoor er een win-win situatie ontstaat.
Wat gaan we doen?
- Stel open of juist specifieke vragen aan elkaar!
- Praat mee over GIS op school.
- Beoordeel nieuw lesmateriaal, pak die sneak previews.
- Deel je ervaringen en good practices.
- Raak geïnspireerd door ideeën van anderen.
- Bied je eigen creaties aan voor publicatie op EduGIS.nl.
- Werk samenwerken aan nieuw lesmateriaal.
Leren van elkaar
Docenten bezitten kunde en kennis die, wanneer het gedeeld wordt, inspirerend kan werken voor anderen in de community en daarbuiten. Hoe gebruik jij (Edu)GIS in je les? Welke praktische opdracht doet het altijd goed bij jouw in de klas? We publiceren graag jouw briljante les op ons platform. Welke les ga jij delen?
Ontwerpen
De community is een plek waar we samen nieuwe content (lessen, les-ideeën, kaartlagen) kunnen creëren. Er is vast een thema dat jij ‘op de kaart’ wil zetten. De expertise die aanwezig is bij EduGIS en in de community kan je daarbij helpen. Je kunt lessen creëren met onder andere EduGIS, Google Earth, ArcGIS Online en QGIS.